MusicBee v3.5.8447.35843Store (Win10.0), 9 Jan 2024 11:55:
System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
at #=zW4Xb63bx5Mj6PflfmTaiXdbcsh6cBUVmbQ==.#=zW$R_00Bj10Tc(IList`1 #=zRUQzmHPnj6ln, Int32 #=zsnQcqEZzzPoD, Int32[] #=z1I2Lwz7a7LcY, HashSet`1 #=zTfgSRBC26_CL, Int32 #=zEv7m060=)
at #=zW4Xb63bx5Mj6PflfmTaiXdbcsh6cBUVmbQ==.#=zfIyyQMJ17pAf(IList`1 #=zRUQzmHPnj6ln, Int32[] #=zTfgSRBC26_CL)
at #=zRSmWnDm6ujKkADp0na7viWE=.#=zfIyyQMJ17pAf(List`1 #=zRUQzmHPnj6ln, Int32[] #=zTfgSRBC26_CL)
at #=zXL0Fw5LmrPoZtt6M3ZuxQezE86EWuLiiB2dGwJU=.#=zZC1qtsy3tcZQCWlLOfx_F_I=.#=zLzdUjYL93gWUSkfrIJQEQAMfwcbp.#=zPP64TniIck7q(List`1 #=ztTiYibs=, Boolean #=zW2qKmSVHPRy0)
at #=zP4IbwufPC8$lFvJG3j$s2i8=.#=zqzujmaISsVSd.#=z7vxTz9fEf6Vh.#=zLCyp7IME6evA(Object #=zNJBP6jk=, EventArgs #=zmmOoBdU=)
at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventInteractive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)