Author Topic: Tag Editor doesn't change if you click the selected track in playing tracks  (Read 1167 times)

psychoadept

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 10691
To see what I mean:

* Open the tag editor
* Select a track in the playing tracks list (see that it loads in the tag editor)
* Select a track in the main panel (also loads in the tag editor)
* Select the same track in playing tracks: does NOT load in tag editor

I initially noticed this because if I removed a track from playing tracks while it was in the tag editor, it would remain in the tag editor even though a new track was (low-light) selected in playing tracks.  If I then clicked on the new track to load it in the tag editor, it wouldn't work until I selected some other track and came back.
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.5)
(Unzip and overwrite existing program files)

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34359

psychoadept

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 10691
I can reproduce this but only when using the Thumbnail view on the playing tracks panel.

Yup, that matches. Thanks!
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.5)
(Unzip and overwrite existing program files)

psychoadept

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 10691
Sorry, I spoke too soon. This is fixed for going back and forth from the main panel, but not for the second situation I described. I can reproduce it in both thumbnail and track details view.  If I remove a track from Playing Tracks, the next track is selected, but clicking on it does not load it in the tag editor. The previous (removed) track remains in the tag editor.
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.5)
(Unzip and overwrite existing program files)