Author Topic: CohearentDark  (Read 15273 times)

Alumni

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1007

Edit: Skin no longer supported, please see its replacement here: http://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=17549.0

Last Edit: February 12, 2016, 05:05:40 PM by Alumni


silvestreccf

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 119
Dosen't work in my musicbee, get a error the player dosent open!! do you know how to fix this.

A new bitmap based skin compatible with MusicBee v3.0.
Follow this thread for future updates.

Download: https://app.box.com/s/uaktjvzcnyrg0xi0uytlsb014n3wtwsk

Credits: Bitmap icons designed by endeavour1934.

Fonts: http://www.latofonts.com/

Click thumbnail for full size preview.



Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32732
Dosen't work in my musicbee, get a error the player dosent open!! do you know how to fix this.
you would need musicbee v3 from http://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=15050.0

skyrockman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
What are the settings required to achieve the look in the preview picture?

Alumni

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1007
What are the settings required to achieve the look in the preview picture?


pietergdp

  • Guest
I really like this skin. It looks a lot (maybe even better) like a skin I was working on a while back and never got to finish.

Alumni

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1007
I really like this skin. It looks a lot (maybe even better) like a skin I was working on a while back and never got to finish.

Thanks. This took me about a week to get right, but I'm happy with the result.

Please note: Skin updated, fix for artwork border color when grouped by artist.



MewCore

  • Guest

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7589
Would you care to add wave bar?
The wavebar is user-selected when using the "modern" layout.
In v2.5 Edit > Preferences > Layout (2) > use "modern" layout > wave bar

In v3.x it's in Layout (1) for displaying in the top panel, or click the layout configure button (to the left of the search bar) for other placement.
Last Edit: January 01, 2016, 06:05:14 PM by phred
Download the latest MusicBee v3.4 patch from here.
Download the latest MusicBee v3.5 beta patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here


mojo5040

  • Guest
I absolutely love the way the skin looks, so I decided to download it but unfortunately whenever I try to launch it I get this error

1/3/2016 9:44:18 PM - 10.0.10240.0 - 2.5.5804.26036 - System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: image
   at System.Drawing.Graphics.DrawImage(Image image, Int32 x, Int32 y)
   at System.Drawing.Graphics.DrawImage(Image image, Point point)
   at #=q2nBjYOTrTeaMjjog3pLrCfPGUcmOc_frEMQeYCouXSTSzBGNTb4Y0GCb87tnRn41..ctor(Boolean #=qGsKHgv2Je21iRLUcV5TljA==, Boolean #=qR9MmUJlnhYZTMbgvd$fhIQ==)
   at #=qP79FiVI5FhccbKAh7Z2Q0lNC2GNMYO8FmC1S8zUAISg=..ctor(IList`1 #=qL4YT3xlKF3ARgwia4_eQPA==)
   at #=qP79FiVI5FhccbKAh7Z2Q0lNC2GNMYO8FmC1S8zUAISg=.#=qPeyzkye7$yuU848tCEggWG9JnbLpvn0odRqaJoAa$7I=.OnStartup(StartupEventArgs #=qZHPfU5x28VEZVc9gW9PYIQ==)


I really hope someone will be able to help me.. also because I keep getting this error I can't even get into MusicBee anymore, do I need to re-install?

thanks in advance for any help, i need it

with regards
mojo

hiccup

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5861
. also because I keep getting this error I can't even get into MusicBee anymore, do I need to re-install?

thanks in advance for any help, i need it

If you delete (or move) the skin from the skin folder, MusicBee will start-up using the default skin, and you will be up and running again.