Author Topic: beeTunes Skin  (Read 147795 times)

eMDru

  • Guest
I reinstalled again
These are absolutely default settings
What happens with the regular skin:

And now that what happens with your fix:


lol now its messed up again.
Something strage is going on here.
Anybody else using windows 8 X64?

BTW the older version of the skin worked ok but I like the new one.
older version:


Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34257
are you using a standard screen DPI resolution eg. in the windows control panel/ Appearance and Personalisation/ Display is it set to 100% ?

eMDru

  • Guest
I'm using 125% and it apears to be the problem...
when I switch to 100% it works ok
Can you make a version for 125% DPI?


eMDru

  • Guest
It Works!
Thanks alot man you are the best 8)

delpinsky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Hi there cartman005,
since your skin is my favourite, I wanted to ask you something, about a feature that I don't know if it's available, that I posted also on the Theater Mode forum.

Is it possible to ADD the image of the CD Case for the Album Arts?
I was thinking about a png file of a CD Case as layer. to recreate something similar to what AlbumPlayer does.
http://www.albumplayer.com/features.htm

Thanks again for your great work!  :)
Last Edit: November 11, 2013, 09:23:40 PM by delpinsky

cartman005

  • Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 589
Sorry, I haven't checked this thread in a while. But no it is not possible for a skin to include a feature like that. That would be something that the developer, Steven, would need to implement.

cartman005

  • Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 589
Hi guys, I have updated the first post of this topic with a new version of this skin, modeled after iTunes 11. The old version, which was based on iTunes 10, will now be called "beeTunes Classic".

Stimulator

  • Guest
Hi cartman005!
Today I registered for this forum especially because I want to say Thank You for this wonderful skin (beeTunes Classic), which I love to use since a long time now. For me it is by far the most aesthetic skin for MB. Unfortunately most of the other skins are sometimes really shocking terrible so that I wouldn’t know what to do without it.
I also will never more dispense with MB. ;D

Cheers
Stimulator

PS
The beeTunes skin (not classic) isn’t working wright.  I made a snip but can't see a possibility to attach this...
Last Edit: February 12, 2014, 08:55:19 PM by Stimulator

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34257
you need v2.3 from the first topic on the forum for the new beeTunes skin

cartman005

  • Member
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 589
Please make sure that you are using the latest version if MusicBee because there was a problem with the track info text which is the problem I'm guessing that you are having. The issue is discussed here http://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=11758.0.


Also, here is a link on adding a screenshot if you still need to http://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=3998.0.

Stimulator

  • Guest
I have version 2.3.5133 installed on Win8 x64 Pro
Last Edit: February 12, 2014, 08:53:36 PM by Stimulator

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34257

psychoadept

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 10693
You can always find the latest version here: http://musicbee.wikia.com/wiki/Latest_Update
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.5)
(Unzip and overwrite existing program files)

Stimulator

  • Guest
OK Thank You!

In the first instance 2.3.5133 and 2.3.5153 looked identical to me… -

I updated but now still one little glitch is to observe at the top left; ‘MusicBee’ letters on the Drop Down-Menu is a bit smudgy (only beeTunes skin NOT classic)