Author Topic: Flickering display since the last updates  (Read 1511 times)

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34427
could you send a link to your settings file (help/support/view settings)
and if you use a custom layout or view, a zip of the AppData\Saved Settings folder

mrbenn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
PM with link sent.

I did try both with and without using my usual custom view and it didn't make a difference as far as I could tell.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34427
i cant reproduce any issues but will have another look later in the week
you could try removing mb_Spectrogram-Display.dll or at least renaming it to .dll2 so it doesnt load at all

voodoopunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
Just to chime in and state that I get the same graphical glitch as mrbenn.

I'm not sure it's plug-in related as it occurred after an update and I've no new plug-ins.

It's not a bit deal really, the screen just takes a while to catch up when switching to different views. It's worse on an older machine running Win 8.1.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34427
Just to chime in and state that I get the same graphical glitch as mrbenn.
could you send a link to your settings file (help/support/view settings)
and if you use a custom layout or view, a zip of the AppData\Saved Settings folder

voodoopunk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34427
i still cant reproduce any issues, however i have taken a guess
https://getmusicbee.com/patches/MusicBee36_Patched.zip

@mrbenn, MusicBee should start up much faster for you

mrbenn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
It seems your guess is correct, as I cannot get the issue to occur at all now.

And yes, it starts significantly faster. I think from 2 or 3 minutes to a few seconds. Thank you!

Coogan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 242
Are any of these fixes backwards compatible for 3.5?
My MusicBee Version:
3.5.8878

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34427
Are any of these fixes backwards compatible for 3.5?
the flickering didnt happen with v3.5
the load time improvement has also been made to v3.5 but would not be a common improvement

Coogan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 242
Are any of these fixes backwards compatible for 3.5?
the flickering didnt happen with v3.5
the load time improvement has also been made to v3.5 but would not be a common improvement
Thank you for the response Steven.  I'm still on 3.5 and don't have any issues.
My MusicBee Version:
3.5.8878

djmst

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Hello everyone, me again,

a short information on my part:
with version 3.6.8906 P (update from 2024-05-20) the problem with the flickering no longer exists.

Thank you very much!

Best regards