Author Topic: Additional Tagging & Reporting Tools  (Read 949562 times)

boroda

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 4695
some visual glitches are fixed. also, highlighting of changed tags in most commands is back (because there is untickable option 'highlight changed tags' in plugin prefs):

https://www.mediafire.com/file/null/mb_TagTools_latest.zip/file

phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9395
https://www.mediafire.com/file/null/mb_TagTools_latest.zip/file
@boroda: this doesn't look like a valid MediaFire link. And comes up with:
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here


phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9395
sorry, here is correct link:
Thanks for correcting it.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9395
Using today's update (5.4.8208) with MB 3.5.8205 P, I'm finding that is a selected preset has no files that meet the criteria, that upon clicking the 'preview' button AS&R locks  up. All presets are grayed out and the only way to exit AS&R is to 'x' out. 'Save all and close' will also exit AS&R.

I've been testing with the two "Remove leading zeros in  Tag 2>" presets.

Let me know if you need more information.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

boroda

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 4695
i can reproduce this. will look at this issue tommorow.

phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9395
i can reproduce this. will look at this issue tommorow.
Not an "emergency" so take your time. Thanks.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here


phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9395
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

iamambuser

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Current error message
MusicBee v3.5.8157.35511D  (Win10.0), 22 Jun 2022 10:16:

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at MusicBeePlugin.SettingsPlugin.InitializeComponent()
   at MusicBeePlugin.SettingsPlugin..ctor(Plugin TagToolsPluginParam, PluginInfo aboutParam)
   at MusicBeePlugin.Plugin.Configure(IntPtr panelHandle)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
   at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   at #=zCJ5ZapFPlFl7hsQxGA==.#=zFyIrpRo=(IntPtr #=z5gr9m3RiL7fx)
do you see message "System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation" on plugin initialization (on mb startup if plugin is enabled)?

The only way I know the plugin failed is because 1. AT&RT does not appear in the "Tools" menu and 2. when I check it in my plugins menu in preferences and click configure the above error message pops up. Otherwise, there is no indication that it has failed.

boroda

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 4695


boroda

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 4695
can you upload (or pm) your mb_TagTools.Settings.xml? i'll try to reproduce the bug.

iamambuser

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
can you upload (or pm) your mb_TagTools.Settings.xml? i'll try to reproduce the bug.

PM sent