Author Topic: Problem switching to Theatre Mode on playback  (Read 1689 times)

Paulie Paul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Steven

Thanks to you (and Mayibongwe) for providing a fix for my initial TM problem.

On the patch file you sent me, I just thought I should let you know I've had a problem running it.  I get a start up error message saying it's thrown an exception.

In case it's something you want to look into, I've uploaded to MediaFire a text file with full details of the error and screenshot of the error message received.

Here are the links:

https://www.mediafire.com/view/qngxk80zi7fmhin/Capture_-_MusicBee__Patched_-_Start_Up_Error_Message_-_from_Paulie_Paul_30.04.22.JPG/file

https://www.mediafire.com/file/jw2e7flrzksbsxg/ErrorLog.dat_-_from_Paulie_Paul_30.04.22.txt/file

I daresay the info given in the files will mean a lot more to you than it does to me. 

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9443
Are you certain that you followed Steven's directions?
You do -not- run the exe that's in the patch. You take the files in the ZIP and move them to the directory where MB is installed. And let them overwrite the existing files.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here


Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34416

Mayibongwe

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 1139
  • Heal The World
Working flawlessly now. Thanks.
The source code to any of my contributions is available on the same download link as the add-ons