Author Topic: Theater Mode does not appear as an option  (Read 349 times)

CrownRoyal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Theater Mode does not appear as an option in the View drop-down menu?
Any suggestions on how to get this feature to work/appear as an option?
Thanks.

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8165
Searching the forum is a wonderful thing.

https://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=6010.0
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

CrownRoyal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
The link to the forum that you provided does not tell me the instructions to get Theater Mode acrivated.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33477
If you dont see the theatre mode menu items then the plugin is not running. Is it enabled in the Plugin preferences?, is mb_TheaterModePlugin.dll in the MusicBee\Plugins folder? Also whitelist musicbee with your security software in case its blocking the plugin
Last Edit: April 11, 2022, 09:59:31 AM by Steven

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8165
The link to the forum that you provided does not tell me the instructions to get Theater Mode acrivated.
Did you look at the second post in that thread?
"How to activate Theater Mode plugin for new users:"
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

CrownRoyal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Thanks for all of the help from the MB Forum!

TheaterMode is now working!

I have tried Celemntine, foobar2000, Helium 15, Media Monkey, MusicBrainz and Strawberry.

MusicBee is by far (in my opinion) the best.

Thanks, again.


Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33477
It will be useful if you describe what you did to fix it in case someone else has the same problem