Author Topic: Button in taskbar goes orange  (Read 1305 times)

diedie2

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
Hi,

I just switched from 3_3_7491 to 3_4_7586 and I noticed a difference that looks like a bug (to me).

When I start a new song by double clicking on it Windows Explorer, the song start playing and button of the program becomes orange. That wasn't the case in the previous version.

phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9383
Can we see a screenshot please so we can tell exactly where you're seeing this?
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here


phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9383
Rather odd. I've not seen that happen before and I'm not seeing it now. 3.4.7617 P.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

HirriAshana92

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
For me that is standard behaviour in Windows 10. It's showing that something is active/happening in that app/program and it goes orange to warn you as it doesn't have focus as you are viewing some other app/program. Click on the 'orange' tab and it will go normal color and bring MusicBee onto the screen/in focus.

diedie2

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
@phred I see your build version is higher than mine (and the last posted by Steven). Maybe he already fixed it...we shall see


@HirriAshana92 yes but I didn't have this behaviour with previous version. I doesn't have to give a warning the only thing that has changed is the currently playing song, and I changed that myself :-)

phred

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 9383
@phred I see your build version is higher than mine (and the last posted by Steven). Maybe he already fixed it...we shall see
I'm fairly certain Steven did not fix it as there's nothing wrong. I've never seen that behavior and I can't recall anyone else mentioning it.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34403
I can confirm nothing has been changed around this aspect of musicbee and its not something I can reproduce either