Author Topic: Find Artwork issue  (Read 163 times)

drizzerx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Hello,

When having a bunch of tracks without album cover, I used to automatically get them through Right Click -> Auto-Tag By Track -> Update Missing Artwork, but now this fails on every single track with "No match found". What I find weird is that the player sometimes automatically finds the Artwork when I start playing a track that doesn't have it and I have to right click the artwork and then click on "Paste add" for it to save it to the track. This is annoying since I have to go track by track checking if MusicBee finds the artwork and manually saving it each time.

Is there a way to fix the "Update Missing Artwork" option so It finds the artworks the same way the player automatically finds them when playing a track that doesn't have it?


Any help would be really appreciated.

psychoadept

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9342
Hi, welcome to the forum!

There have been some recent updates with artwork. Try updating to the patch in my signature.
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.3)
(Unzip and overwrite existing program files)

drizzerx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Thanks for your answer and for welcoming me :) !


I already installed the patch and I still have the same issue  :'(


https://www.youtube.com/watch?v=99xEQYRVjqc

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 30846
It looks like there is an inconsistency between those 2 functions when there is no album tagged.
If you re-download the patch it should now work as expected

drizzerx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Steven,


I don't know why it didn't work the first time I patched it, but now it works!


Thank you all for your help  8)