Author Topic: Musicbee crashes on podcast end/start?  (Read 374 times)

StJason

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
So I use Musicbee primarily as a podcatcher/player. Lately, it has picked up a really annoying habit. I've set up an auto-playlist of podcasts (actually, several). When it finishes a podcast and moves on to the next, it suddenly crashes. When I restart, it doesn't have the last podcast marked as played.

MusicBee v.3.3.7310 (it did it with the last version as well...)
Windows 10.

Error log only lists some download errors.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31191
are the files downloaded and can you send me a link to your settings file (help/support/view settings)


Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31191
The issue is the skip silence DSP when used in conjunction with the Tempo DSP, so for now disable the skip silence DSP

StJason

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
I actually had to shut off both to get it to work. :/

Ah, well. At least it isn't crashing anymore. Thank you.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31191
what if you disable the Tempo dsp but leave the skip silence enabled?

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31191
I have found and fixed one issue with the Tempo dsp, so its probably ok to use it with this version.
There is still something not right when used in conjunction with the skip silence dsp

https://getmusicbee.com/patches/MusicBee33_Patched.zip
unzip and replace the existing musicbee application files

StJason

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
The patch seems to work. At least the last couple that I've listened to. *crosses fingers*

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31191
This should fix the issue when the silence remover dsp is used in conjunction with the tempo dsp

https://getmusicbee.com/patches/MusicBee33_Patched.zip
unzip and replace the existing musicbee application files