Author Topic: Albums view "click to play" button doesn't work.  (Read 1142 times)

ZzzZombi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
It does work (to pause and play again) after you click the album art and start playing any track from there. But initially it doesn't start the playback of the album and gives this error:

Code
MusicBee v3.2.6721.35126 (Win10.0), 29 May 2018 17:08:

System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
   at #=z48MYs2KKlTF0XNKfGolBxPimrBhj.#=zjUGF9x3XM4IE8NTBsA==.#=z0mJgxQ77mUMNrjr61dL96QQ=.#=zdomfqpRijaiUKybvsg==(#=ziEFOeHy6FDgCDHWVNQm8Quo= #=z0aNL7kE=)
   at #=z48MYs2KKlTF0XNKfGolBxPimrBhj.#=zjUGF9x3XM4IE8NTBsA==.#=z0mJgxQ77mUMNrjr61dL96QQ=.#=zm6nJaW1Tl_5hM$M7PA==(Boolean #=z0QHROevgc3r8lf8lGA==)
   at #=z48MYs2KKlTF0XNKfGolBxPimrBhj.#=zjUGF9x3XM4IE8NTBsA==.#=z0mJgxQ77mUMNrjr61dL96QQ=.OnMouseDown(MouseEventArgs #=zG_Pl3Oo=)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseDown(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at #=zdqoW1OSwqePpWEz83YXWKQI=.WndProc(Message& #=zFbtHt1g=)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34344
are you able to post a video showing the steps or if not, a screenshot of your layout


Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34344
Thanks for that. I think I am going to need your settings file as well (help/ support/ view settings)

edit:
nevermind - could you confirm what play now options you have set? eg. Clear List and Play All Tracks with "except when clicking album covers..." unticked
Last Edit: May 29, 2018, 06:14:59 PM by Steven

Steven

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 34344
assuming its Clear List and Play All Tracks with "except when clicking album covers..." unticked, then thats fixed for the next update

ZzzZombi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13


These are the "Play now" settings. And yes the culprit was the unticked "Except...." setting. I turned that on and it works fine now.

Thank you very much for your help and in general  :)