Author Topic: Recent issues with the getmusicbee.com website  (Read 2709 times)

redwing

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9243

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29121


Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29121
As an experiment, i am making use of cloudfare's "cache everything" feature on the add-ons page to see if it helps with the website issues.
One side-effect will be that any new skins/plugins or updates might not show for up to 4 hours.

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
Internal server (500) errors are back today.

Also clicking on links sometimes result in a blank page, which may simply be the 500 but not displaying the error.

Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

boroda

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3225

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29121
These errors have not fully gone away, but i dont see them very often in the error log.
I dont see the situation changing until the next set of website changes AvikB is making is released. Even then they might not fully go away

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
These errors have not fully gone away, but i dont see them very often in the error log.
I dont see the situation changing until the next set of website changes AvikB is making is released. Even then they might not fully go away
I see the 500 error at least one time a day. This morning was much more frequent, hence the post.

Thanks for the update, Steven.
Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29121
i updated the PHP version to 7 this morning and cant see any "500" errors so hopefully that change enough to solve this issue

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
Perhaps the PHP update is why I haven't seen a single 500 error today. I'll let you know if otherwise. Thanks.
Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

CritterMan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 534
  • I work in tech support, don't hold it against me.
Just had a 500 error after not seeing one since Steven's last post in this thread.
Home Desk ~ MB 3.3 Portable • Questyle CMA400i (ASIO) • Sennheiser HD 660S (balanced) / Audeze EL-8 Closed Back / Fostex TR-X00 Ebony • Teac AI-101DA • Jamo C93 + Dayton Audio SUB-1000
Work Desk ~ MB 3.3 Portable / Tidal • SMSL SU-8 v2 • Nobsound NS-05P • THX AAA 789 • Sennheiser HD 58X (balanced)
OTG ~ FiiO X5 Gen3 • Audiofly AF180 / B&O H6

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
Just had a 500 error after not seeing one since Steven's last post in this thread.
Yes, same thing. Twice this morning.
Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

boroda

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3225
now i frequently see 522 errors. also site became very slow.
Last Edit: March 12, 2018, 04:08:49 PM by boroda74

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
Seeing more 500 errors today. Three in the course of ten minutes.
Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4283
The forum is still not opening to new, unread posts when I hit the site using
https://getmusicbee.com/forum/?action=unread
I never log out of the forum unless I'm using a different browser or computer. This is what showed this morning:


I then went to the forum home page and saw this, which as you know, indicates new, unread messages:


Lastly, I have to click on one of the 'unread' sub-forums and look for the 'new' icon and finally get to see the new, unread posts.


If the new, unread posts link would work as before, all new, unread posts are on one page and is much easier to navigate. This has been going on since the 500 errors started, but I can't see how it's related. It's not browser related as it happens with Waterfox, Firefox, Chrome, and IE.
Download the latest MusicBee v3.3 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.