Author Topic: Searching in playing tracks/queue  (Read 1021 times)

Shadeblast

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Hello everyone,

nothing major here. Just wanted to let you know that while typing in the "Playing Tracks" section the letter you already typed in is automatically removed if another one is added. Basically makes searching impossible on larger playing tracks lists/queues.
This happens ONLY there. Searching in Playlists or the Library via the top right box is as fine as can be.
I know it worked before and I am sure this has nothing to do with my configuration

one happy MusicBee user :)
greetz
Shadeblast

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34421

Shadeblast

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Already was on the most recent build you released.
But just to be sure I downloaded it again and it's still not working as (I would guess) intended.

Just to clarify the element a bit more:
"Right Sidebar", "Playing Tracks" is selected.
The initially hidden search TextBox.

Sorry if my description was not specific enough in the first post.

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9452
Stating that you're "on the latest" version really doesn't tell us anything. Steven releases patch versions every few days. I recall something like your issue being fixed a short time ago. So the question remains - what version are you running (help > about) and if it's not 3.1.x, then you should update to the latest patch and report back. See my sig.
Download the latest MusicBee v3.5 or 3.6 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
The FAQ
The Wiki
Posting screenshots is here
Searching the forum with Google is  here

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 34421
i can reproduce this and this should address the issue:
http://musicbee.niblseed.com/V3_1/MusicBee31_Patched.zip

unzip and replace the existing musicbee application file

Shadeblast

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Thanks for the fix Steven. Really appreciate it.

@phred: Sorry for not pointing out using the latest released version under the "MusicBee 3.1" thread.
Will remember to post the actual build next time I find something :)