Author Topic: Report Website related bugs/issues here  (Read 84976 times)

AvikB

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 945
I was trying to fix my typo here, but whenever I edit the post, the last line doesn't show up at all. Really weird.

https://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=33632.msg183799#msg183799

i have sent an fix for this with some other minor changes. It should go up once Steven uploads it.  8)

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8161
i have sent an fix for this with some other minor changes. It should go up once Steven uploads it.  8)
Thanks for the quick fix AvikB!
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.


psychoadept

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10682
Ditto, thanks!
MusicBee Wiki
Use & improve MusicBee's documentation!

Latest beta patch (3.5)
(Unzip and overwrite existing program files)

frankz

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3307
The "New" icon image appears to be deleted / broken or to have moved



The URL for this image points here: https://getmusicbee.com/forum/Themes/mb_modern/images/albanian-utf8/new.gif
A smile is happiness you'll find right under your nose.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33461

frankz

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3307
FIxed!
A smile is happiness you'll find right under your nose.

KangNi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
Hello, I've just recognized that there seems to be a problem with private SEND-messages: They can't be displayed at all. (at least for me).

That's what I get when clicking on "Send Items":

DATABASE ERROR
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.


Can anyone have a look please?

Greetings

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33461
Trying now its working fine for me and also i see no errors logged anywhere.
Could you try again, could you report back and if other users could confirm it would be appreciated

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8161
Trying now its working fine for me
Working fine here when opening 'sent items' from the Personal Messages section.
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

KangNi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
Hi there,

I'm still getting "Database Error" when I want to view "Sent Items".
In the message list I can see that I have replied to messages (marked with a backward arrow) , but in the "Conversation" view all my sent messages are not displayed.

I've just found out that in my message settings "Save a copy of each personal message in my sent items by default." was disabled.
It looks to me that this could be the reason, but enabling it didn't change anything for still getting the above mentioned "Database Error".
Maybe I need to send again a message to have a look whats happen.

Just a thought: could it have something to do with that my profile username differs from my display name?

Thank You already.
Greetings
Last Edit: June 25, 2021, 07:58:15 AM by KangNi

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8161
Starting about a week ago, email notifications to me about new replies to topics I'm watching have been delayed at least four hours. Sometimes longer.
This includes replies to watched threads and moderator notifications sent by users when reporting spam.

Today's example is spam that was reported by a user at 1:36pm Eastern (US) Time. I received the email notification at 5:08pm. Typically there's not much more than a five minute delay.

Is anyone else seeing something like this? I'm guessing the problem is SMF, but it certainly can be my ISP. Except no other email is being delayed.
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

Steven

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33461
Starting about a week ago, email notifications to me about new replies to topics I'm watching have been delayed at least four hours. Sometimes longer.
on occasion the forum mail sender jams up for reasons unknown. I have released the queue now

phred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8161
on occasion the forum mail sender jams up for reasons unknown. I have released the queue now
Yes, you've done something because I received the notification email about ten minutes after you replied.

Thanks Steven.
Download the latest MusicBee v3.5 patch from here.
Unzip into your MusicBee directory and overwrite existing files.

----------
Check out the MusicBee Wiki.
How to post screenshots is here.

KangNi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
Hello, I've just recognized that there seems to be a problem with private SEND-messages: They can't be displayed at all. (at least for me).

That's what I get when clicking on "Send Items":

DATABASE ERROR
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.


Can anyone have a look please?

Greetings


Hi there. I just would like to state, that the above mentioned issue is still not fixed in my case.  :(
Could anybody of the forum administrators help here?

Thank you in advance.
Greetings, KangNi

p.s. My profile username differs from my display name. I just wonder if this could trigger a bug?