Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - SuperMagicom

Pages: 12
1
Skins / Re: Sportura Pinstripe
« on: April 19, 2022, 08:29:21 PM »
Thanks for reporting.
I filled in the contact form that is linked at the bottom of the warning page to ask bit.ly to unblock the link, explaining they are simple xml files that present no danger at all. (perhaps the .xmlc extension is triggering this?)

It might help or speed up things if you and others could fill in the report too.

I filled out the form too.  They still haven't un-banned the file though.  Do you have another think for the 3.x version? 

2
Skins / Re: Sportura Pinstripe
« on: April 18, 2022, 05:08:13 AM »
The link for v3.x is being blocked by Bitly as "potentially harmful."  :-\

3
Skins / Re: Sportura Pinstripe
« on: April 28, 2021, 04:29:06 PM »
Still my daily driver.  Wouldn't mind seeing a variant with updated controls similar to Sting or Void.  ;)

4
Skins / Re: Rivo
« on: January 06, 2020, 06:21:20 PM »
These are great.  Currently using Rivo2 Blue.

5
Skins / Re: MMX
« on: January 01, 2020, 02:42:09 AM »
This is quite nice. If I have one criticism it's the "MMX" in the bottom left. Would rather it was not there or maybe a Musicbee logo instead. Still a keeper though.

6
Bug Reports / Re: Characters issue with 3.3 versions
« on: May 28, 2019, 06:48:48 PM »
I think it was an errant tag in one disc somewhere. Strange that it didn't cause an issue on v3.2 though.

7
Bug Reports / Characters issue with 3.3 versions
« on: May 28, 2019, 05:32:33 PM »
I'm having a strange issue with the 3.3 versions of MusicBee.  My library contains a "Library Music" genre and, in the 3.3 versions, the characters are not displaying properly.  I have confirmed that going back to v3.2_Update3 solves the issue.  I don't think it's the same issue as described in the "Truncated names" thread.

v.3.3


v.3.2

8
Bug Reports / Re: Tree View Unclickable in latest 3.3 patch
« on: January 13, 2019, 09:43:01 PM »
Never mind, I figured it out.
Redownload the patch version and it should work as expected

https://getmusicbee.com/patches/MusicBee33_Patched.zip

That fixes my issue.  Cheers!  :)

9
Bug Reports / Tree View Unclickable in latest 3.3 patch
« on: January 13, 2019, 07:37:50 PM »
Today's 3.3 patch (2019-01-13) seems to have broken my tree navigation view in the left panel.  They no longer open when clicking on them.  I am running Windows 10 Insider Preview Build 18312.rs_prerelease.190104-1630 so maybe that is the culprit but I can confirm that rolling back to the previous patch solves my problem.

10
MusicBee Wishlist / CD Jewel Case Overlay For Now Playing Artwork
« on: October 28, 2016, 10:56:55 PM »
This is a silly request but how about a CD jewel case overlay for the artwork in Now Playing?  There is a jscript available for Foobar2000 by marc2003 that does this but, obviously, I no longer use Foobar.  ;)  It's a nice little touch though.

11
General Discussions / Re: Changes for version 3.1
« on: October 05, 2016, 01:36:38 AM »
How about a function to export the "Now Playing" list to a playlist?

12
Questions / Re: WASAPI in Event mode???
« on: October 01, 2016, 07:02:33 PM »
Thanks!  It gets better if I set the PlayerWasapiEventModeBuffer to 250 but I can't go any higher than that or MB won't play the files at all.  As before, if I "Play Now" the same track it will play fine the second time, which is odd.  Also, everything works fine in foobar with WASAPI event mode and the buffer set to default 50ms and also in MediaMonkey so it must just be a matter of finding some combination of settings that will appease the Dragonfly in MB.

UPDATE: Even more confusing, setting event style OFF in the ini everything plays fine. I could never get regular WASAPI to work (which is why I was using ASIO4All) before either so this is an improvement I guess.   :)   

13
Questions / Re: WASAPI in Event mode???
« on: October 01, 2016, 05:52:46 PM »
It works somewhat.  With the Dragonfly, at least, I still get pops and clicks at any buffer setting.  Strangely, it only happens the first time I play a track.  If I do a "Play Now" on the same track the stuttering is gone.  It will reappear on the next track unless I start that one over too.  Guess I'll have to stick with ASIO4All for the time being.

14
Questions / Re: WASAPI in Event mode???
« on: October 01, 2016, 04:40:18 AM »
I am also waiting/hoping for this.  Currently using my AudioQuest Dragonfly with MB via ASIO4All until 3.1 comes out.

15
Bug Reports / Re: MusicBee not shutting down properly after using VST
« on: August 23, 2016, 12:25:58 AM »
Wow!  Thanks for fixing this.  Recent convert from Foobar and loving MusicBee so far.   :)

Pages: 12