Welcome, Guest. Please login or register.
November 01, 2014, 04:36:33 AM

Login with username, password and session length
61382 Posts in 9233 Topics by 7299 Members
Latest Member: bee-smart
* Home Help Search Login Register
Search:    
+  getmusicbee.com
|-+  General
| |-+  Customisations
| | |-+  Plugins
| | | |-+  LyricsReloaded
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Print
Author Topic: LyricsReloaded  (Read 23761 times)
VX
Hero Member
*****
Posts: 1309


« Reply #15 on: June 24, 2013, 07:54:11 PM »

I tested all sites I added on MusicBee 2.1 pre1

Perhaps someone else could test if the plugin works with MusicBee 2.1 pre1  Huh? I have removed the pre1 build so I can't help with testing.
Logged


NEED HELP? Make sure you describe the issue in detail and post your MusicBee version number.

MusicBee Wiki: http://musicbee.wikia.com/wiki/MusicBee_Wiki
Find & improve MusicBee's documentation!
quick_wango
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #16 on: June 24, 2013, 10:35:33 PM »

Just a quick update on the progress of 1.1:

I almost completely rewrote the plugin and it's now in the state, where is compiles, but doesn't work yet.
You can see version 1.0 as some kind of teaser, 1.1 will be the first proper release.
Logged

Administrator and Head Developer at http://cubeisland.de
Bee-liever
Member
Hero Member
*****
Posts: 1473


« Reply #17 on: June 25, 2013, 02:07:59 AM »

thanks for oldielyrics.com
Logged

Version: 2.5.5412
MusicBee and my library - Making bee-autiful music together
salome
Jr. Member
**
Posts: 22


« Reply #18 on: June 25, 2013, 10:53:44 AM »

Wow, thanks for planning to add http://www.jpopasia.com/ ! I really appreciate it ! Grin
Logged
quick_wango
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #19 on: June 25, 2013, 02:25:06 PM »

Hi there,

Downloaded the plug in. Installed it in the plugin dir, but after restarting MB the program says it cannot load the plug in. I have the latest MB version. What went wrong?

Could you be more specific about the error?
Logged

Administrator and Head Developer at http://cubeisland.de
topol-m
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #20 on: June 25, 2013, 03:34:46 PM »

Here is .yml file for site "tekstovipjesama.com" with data base ex-Yu speaking language songs.

http://www.sendspace.com/file/3ehnjk

When reading character " ' " it returns " ’ ". Except that, everything seems to works fine.

Is there a way to change priority of sites? I have significant lagg while plugin go trough all sites, and find nothing until he came to very last site (in my case: "tekstovipjesama.com") and find text.
« Last Edit: June 25, 2013, 03:39:27 PM by topol-m » Logged
ron505
Jr. Member
**
Posts: 23


« Reply #21 on: June 25, 2013, 04:43:18 PM »

Hi there,

I've copied the file into the plugin directory.
When i open MB / Preferences / plugins i see the notifications that the plug in is on the machine, but when i want to enable it, it says the file has been blocked. Then i deinstalled it and tried it again, same result.
Logged
quick_wango
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #22 on: June 25, 2013, 05:33:36 PM »

Here is .yml file for site "tekstovipjesama.com" with data base ex-Yu speaking language songs.

http://www.sendspace.com/file/3ehnjk

When reading character " ' " it returns " ’ ". Except that, everything seems to works fine.

Is there a way to change priority of sites? I have significant lagg while plugin go trough all sites, and find nothing until he came to very last site (in my case: "tekstovipjesama.com") and find text.

have you tried adding the entity_decode filter? That might resolve the problem.
May I add the configuration to the default configuration?
If not, you will have to update for the new version of the plugin probably coming during the next week.
Logged

Administrator and Head Developer at http://cubeisland.de
topol-m
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #23 on: June 25, 2013, 06:43:13 PM »

Here is .yml file for site "tekstovipjesama.com" with data base ex-Yu speaking language songs.

http://www.sendspace.com/file/3ehnjk

When reading character " ' " it returns " ’ ". Except that, everything seems to works fine.

Is there a way to change priority of sites? I have significant lagg while plugin go trough all sites, and find nothing until he came to very last site (in my case: "tekstovipjesama.com") and find text.

have you tried adding the entity_decode filter? That might resolve the problem.
May I add the configuration to the default configuration?
If not, you will have to update for the new version of the plugin probably coming during the next week.


Thanks.
Filter "entity_decode" fix it.

Here is link on new ".yml" file
http://www.sendspace.com/file/q1lplp

I will be glad to see my file in next release.

I just found that there is a way to change site priority.
So if someone looking for that.

MusicBee/Edit/Preferences/Tags (2)/
"auto-tagging" section, and then
Button with "..." on it at the end of lyrics text field.
After that just sort sites.
« Last Edit: June 25, 2013, 07:04:59 PM by topol-m » Logged
boroda74
Hero Member
*****
Posts: 1730


« Reply #24 on: June 25, 2013, 08:41:45 PM »

I just found that there is a way to change site priority.
So if someone looking for that.

MusicBee/Edit/Preferences/Tags (2)/
"auto-tagging" section, and then
Button with "..." on it at the end of lyrics text field.
After that just sort sites.
Hmm, I'm not sure if this somehow relates to LyricsReloaded plugin.
Logged
topol-m
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #25 on: June 25, 2013, 09:01:35 PM »

I just found that there is a way to change site priority.
So if someone looking for that.

MusicBee/Edit/Preferences/Tags (2)/
"auto-tagging" section, and then
Button with "..." on it at the end of lyrics text field.
After that just sort sites.
Hmm, I'm not sure if this somehow relates to LyricsReloaded plugin.

It is.
It show me "tekstovipjesama.com" in list. And that site for which I created file and put in "C:\Users\UserName\AppData\Roaming\MusicBee\mb_LyricsReloaded\providers" .
 
And list also contain all of those:
    http://rapgenius.com/
    http://www.plyrics.com/
    http://www.urbanlyrics.com/
    http://www.oldielyrics.com/
    http://www.tekstowo.pl/
    http://teksty.org/
    http://letras.mus.br/
    http://www.metrolyrics.com
    http://www.songlyrics.com/

plus few more.
« Last Edit: June 25, 2013, 10:21:47 PM by topol-m » Logged
boroda74
Hero Member
*****
Posts: 1730


« Reply #26 on: June 25, 2013, 10:16:59 PM »

Great if this is so!
Logged
topol-m
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #27 on: June 25, 2013, 10:40:50 PM »

One more ".yml" file.

http://www.sendspace.com/file/i2ss2i

Site is: "http://cuspajz.com/"
Logged
quick_wango
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #28 on: June 25, 2013, 10:50:56 PM »

Awesome! I should make a small website to distribute the community made providers
Logged

Administrator and Head Developer at http://cubeisland.de
Steven
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 18063


« Reply #29 on: June 26, 2013, 07:05:06 PM »

to save hijacking this topic i have moved the plugin loading issue to:
http://getmusicbee.com/forum/index.php?topic=10029.0
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!